Algemene deelnemersinformatie voetprints 2018 - SHBN

Ga naar de inhoud
Voetprints voor Nepal - algemene deelnemersinformatieBelangrijk: Neem je sponsorlijst (of een kopie daarvan) mee zodat we aan het eind van de dag aan iedereen bekend kunnen maken wat het totaalbedrag is van het sponsorgeld dat is opgehaald voor de hulp aan Nepal.

Start en Finish Clubhuis A.V. Triathlon, Barchman Wuytierslaan 236, 3819 AC Amersfoort. Hier zijn kleedkamers, toiletten en een bar (open vanaf 09.00 uur). Voor wie met de auto komt: Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats bij de sportvelden waar ook het clubhuis van A.V. Triathlon zich bevindt. Bij wedstrijden kan het hier druk zijn, maar er zijn meer plekken in de directe omgeving waar je kunt parkeren. Volg de aanwijzingen van de bordjes en/of verkeersregelaar(s). www.avtriathlon.nl

Openbaar Vervoer De dichtstbijzijnde bushalte is halte Zandlaan van buslijn 70 (bij het Fletcher hotel het Witte Huis). Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar de start. Bus 70 vertrekt van het NS station in Amersfoort. Raadpleeg voor verdere OV-informatie de website www.9292.nl (let op zondag dienstregeling). Alternatief: Neem je fiets mee in de trein naar Amersfoort en fiets het laatste stukje. Je verschijnt dan opgewarmd aan de start!

Starterspakket Iedere deelnemer krijgt bij de start een gratis kopje koffie of thee, een afvalzakje, een stempelkaart voor de controleposten en een routebeschrijving. In plaats van een plastic flesje met water krijgen deelnemers dit jaar voor het eerst een bidon, die ze zelf kunnen vullen. Duurzaam en beter voor het milieu!
 
Op verzoek van veel deelnemers worden er al jaren geen rugtasjes of petten meer verstrekt. Deze zijn op 15 april, samen met andere leuke artikelen, wel te koop bij onze Voetprints kraam. Alles voor leuke prijzen. De opbrengst is vanzelfsprekend voor de projecten in Nepal.

Route Zowel de route voor de wandelaars als de fietsers gaat dit keer veelal door het natuurgebied van de Soesterduinen en over voet-/en fietspaden. Neem a.u.b. overal de algemeen geldende veiligheid- / en verkeersregels in acht.

Overige spelregels Vriendelijk verzoek om geen afval langs de route achter te laten.
Indien je geblesseerd raakt of voortijdig stopt met de loop of fietstocht; meld dit a.u.b. altijd  bij de organisatie. De telefoonnummers staan in het stempelboekje. Deelname van personen onder de 18 jaar kan alleen onder begeleiding van volwassenen.

Tekeninformatie In april is de teken verwachting gering. Kijk echter voor de actuele informatie en tekenverwachting a.u.b. altijd even op: www.tekenradar.nl

Controleposten Er zijn diverse controleposten onderweg. Deze zijn bij of in de buurt van gezellige horecagelegenheden en (openbare) toiletten.

Finish Na terugkomst kun je gratis de Nepalese Dahl Bat proeven en zijn er bij de bar consumpties te koop tegen redelijke prijzen. Tevens is er weer een kraam met leuke Nepalese/Voetprints artikelen en de mogelijkheid om gratis je voeten te laten masseren. Natuurlijk wordt ook de bekende loterij (op de startnummers) gehouden en het resultaat van het opgehaalde sponsorgeld bekend gemaakt.

Vrijwilligerswerk in Nepal. Dit jaar zal er voor het eerst ook een standje zijn waar je meer informatie kunt krijgen over vrijwilligerswerk in Nepal. Ben je geïnteresseerd? Bezoek dan eens de website van Crossborders.
 
Organisatie Deelname aan deze wandeltocht is geheel voor eigen risico. Aanwijzigen van organisatie dienen – ivm je eigen veiligheid bijvoorbeeld bij onweer te allen tijde te worden opgevolgd. De organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal, letsel en/of schade.

Annuleren & restitutie We hopen natuurlijk op een dag met goed wandel-/fiets weer. De tocht zal bij enige regen zeker niet worden afgeblazen. Wel bij noodweer en/of onweer. Volg de weersverwachting in Amersfoort.
 
Er wordt geen restitutie van het inschrijfgeld gedaan. Dit omdat alle kosten voor de organisatie al zijn gemaakt. Het eventuele overschot van dit geld zal gelijk worden verdeeld onder de stichtingen en hun doelen.


Terug naar de inhoud