YouBeDo - SHBN

Ga naar de inhoud

Hoe werkt YouBeDo?

Wat is YouBeDo?
YouBeDo is een webwinkel die 10% van de aankoop teruggeeft aan de wereld. Een onderneming die gericht is op het welzijn van de mens, de natuur en de aarde. Een nieuwe manier van consumeren waarbij je gratis kan doneren.

Hoe werkt het?

Bij elke aankoop via onze webwinkel kun jij 10% gratis doneren aan een goed doel op het gebied van mens of natuur. Jij bent dus vrij om een goed doel te kiezen uit de lijst van aangesloten doelen op onze website.
Wij zouden het natuurlijk zeer op prijs stellen als u onze stichting zou kiezen. Kijk daarvoor onder de zoekletter H van "Holland Building".

10% gratis doneren?

Hoe kan YouBeDo 10% doneren en niet duurder zijn?
Wij geloven dat als je deelt, je er samen beter van wordt, net als bij het delen van geluk. Daarom delen wij onze winst, geven onze leveranciers ons betere inkoopvoorwaarden en besteden wij minder reclamekosten doordat jij doorvertelt hoe YouBeDo werkt.

Why not YouBeDo?

Waarom zou je voor dezelfde prijs bij een bedrijf kopen die alle winst voor zichzelf of de aandeelhouders houdt? Why not YouBeDo?
Wij vinden dat consumeren anders kan. Alles draait tegenwoordig om economische groei, consumptie en welvaart. Maar welvaart is nog geen welzijn! Wij geloven erin dat iedereen een bijdrage kan leveren om het welzijn van mens, natuur en de aarde te verbeteren. Door te kopen bij YouBeDo, stuur jij 10% de goede kant op en draag je persoonlijk bij aan een betere wereld.

Wat wil YouBeDo?

YouBeDo wil een bijdrage leveren aan het welzijn van mens, natuur en de aarde (People Planet en Profit). YouBeDo wil ook een dialoog creëren tussen consument, medemens en de wereld. Het wil een forum zijn waarop bekende en minder bekende goede doelen consumenten betrekken bij hun projecten.

Copyright Michel Deen 2018
Terug naar de inhoud