juni 2008 - SHBN

Ga naar de inhoud


Nieuwsbrief nummer 1, jaargang 6, Enkhuizen juni 2008

Folder.  
Onze stichting bestaat inmiddels alweer bijna acht jaar en we zijn er trots op om u bijgaand onze eerste folder aan te mogen bieden. Maakt u zich geen zorgen om de kosten, want deze folder is voor het grootste gedeelte gesponsord door de drukker. Omdat de folder zo mooi is vragen wij u om het ook aan anderen te laten zien….  

Maha Mata.
Goed nieuws van Maha Mata Nederland. In onze vorige nieuwsbrief konden we nog geen uitsluitsel geven over het besluit van Maha Mata om de sanitaire kosten van de school te betalen. In januari van dit jaar kregen we groen licht en dat werd door ons met gejuich ontvangen. Het gaat om een bedrag van € 9.231,-!  U kunt de foto’s van het sanitair bekijken op de website onder fotoboek.  Daarnaast betaalt Maha Mata de kosten voor 2008 van drie Out Reach districten. Onze oproep om hulp heeft succes gehad want er is nóg een partij die een district voor zijn rekening heeft genomen.  Enorm bedankt daarvoor!  De hulp van Maha Mata is voor één jaar, dus we zijn nog steeds op zoek naar structurele hulp voor de districten voor de toekomst. Wie biedt zich aan?   

Benefietconcert.
Het benefietconcert van 17 februari was heel mooi. De opbrengst was dit keer voor twee Enkhuizer stichtingen. De totale opbrengst was € 1.200,- en daarvan kregen wij ons deel. Goed hè!?   

Leer/Werkplaats.
We hebben besloten om de bouw van de 2e fase van de school even uit te stellen en eerst met de werkplaats te starten.   Er zijn inmiddels al heel wat kinderen van 16 jaar en ouder en voor hen zal de werkplaats een welkome aanwinst zijn.  Hier ziet u het eerste ontwerp met aparte units voor de verschillende werksoorten die daar verricht zullen gaan worden.


                                                   1e ontwerp leer/werkplaats

Volgende reis.  
Wij zijn ons inmiddels al weer aan het opmaken voor onze komende reis naar Nepal. In november is het weer zover. Dozen met goederen, zoals leermiddelen en speelgoed etc. zullen ons voorgaan.  We kijken er naar uit om de kinderen en de medewerkers weer te ontmoeten want door de jaren heen is er een warme band ontstaan. In december hoort u meer van ons over deze reis.   Wij wensen u  een hele fijne vakantie toe en wie weet blijft er nog wat van het vakantiebudget over voor ons project.  We kunnen het goed gebruiken.Co Reijnders, voorzitter
Ellen van Baaren, secretaris
Corrie van der Stam, penningmeester
Anette de Ruiter,
Martijn Masselink,
Sven de Waijer.


Telefoon : 0228-314584
E-mailadres :
c.reijnders@hetnet.nl
K.v.K. : 37093481 ( 22 december 2000)
IBAN: NL11 ABNA 0825 4929 63

IBAN: NL03 INGB 0005 1980 99
Website : www.shbn.nlCopyright Michel Deen 2020
Terug naar de inhoud