Laatste Corona Nieuws - SHBN

Ga naar de inhoud

LAATSTE NIEUWS CORONA


Juni 2021
Ook in Nepal heeft het coronavirus hard toegeslagen. Er zijn tot nu toe weinig mensen gevaccineerd. Geen toerisme, dus geen geld. Er worden weer voedselpakketten uitgedeeld door team Niche en team Heal is bezig met zuurstofapparaten. Maar ook worden er isolatie ruimtes beschikbaar gesteld met bedden, zodat de mensen ook hier naar toe kunnen, want de ziekenhuizen puilen uit. Samen met veel donateurs kunnen wij hun werk mogelijk maken.

Namaste Nepal vrienden
Sinds donderdag 29 april, geldt in ons geliefde Nepal weer een strenge lockdown.
Lege straten in KTM, alleen van 7.00 tot 10.00 en van 17.00 tot 19.00 mag je naar buiten om de noodzakelijke boodschappen te doen (alleen levensmiddelen).
Overvolle ziekenhuizen, er is écht geen bed meer vrij .De situatie is mede verslechterd door de rampzalige situatie in India.
De hoop is gevestigd op vaccinaties, maar die zijn er nauwelijks.....
Ik denk dat we wereldwijd alleen samen deze pandemie eronder kunnen krijgen
Door de lockdown wordt de situatie voor de allerarmsten in Nepal nog weer veel schrijnender. Daarom kregen wij van onze Nepalese partners het verzoek om weer te helpen.
Uw bijdrage voor voedselpakketten is daarom weer broodnodig. U kunt uw bijdrage storten op het volgende rekeningnummer: NL11 ABNA 0825492963 tnv SHBN ovv coronahulp. Onze vrienden ter plekke zullen weer voor de pakketten gaan zorgen.

               

Danyebad!Lege straten in Kathmandu in lockdown.
Eerste pakketten worden al uitgedeeld,  met dank aan Tashi van ngo HEAL.


Copyright Michel Deen 2020
Terug naar de inhoud